Luis Díaz on vaatinut julkisesti isänsä vapauttamista kidnappaajien kynsistä. Liverpool-tähden isä Luis Manuel Díaz on ollut Kolumbiassa kapinallisjoukkojen vankina jo viikon ajan.

Díaz palasi tänään Liverpoolin kokoonpanoon vierasottelua Lutonia vastaan ja iski lisäajalla 1-1-tasoituksen. Laitahyökkääjä paljasti maalinsa yhteydessä tunteikkaan viestin t-paidassaan isänsä vapauden puolesta.

Díazin isää on etsitty Kolumbiassa armeijan voimin. Hänen äitinsä Cilendis Marulanda onnistuttiin pelastamaan viikon alussa.

Díaz toivoo perheensä painajaisen loppuvan mahdollisimman pian.

– Nyt ei puhu jalkapalloilija. Tämän päivän Lucho Diaz on Luís Manuel Díazin poika. Isäni, kovasti töitä tekevä mies ja perheemme tukipilari. Hänet on nyt kidnapattu, Díaz aloitti lausuntonsa.

– Pyydän ELN:ää vapauttamaan isäni niin pian kuin mahdollista. Pyydän myös kansainvälisiltä järjestöiltä apua takaamaan hänen vapautensa. Olemme jokaisella sekunnilla ja minuutilla enemmän huolestuneita.

– Meiltä ei löydy sanoja perheemme kamalille tuntemuksille. Asiat eivät tule olemaan ennallaan, kunnes hän on kotona.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🇨🇴 Luis Díaz official statement.

“Here’s not the player speaking. Today’s Lucho Díaz, the son of Luís Manuel Díaz. Mane, my dad, hard working man, family pillar… he’s now kidnapped”.

“I ask ELN to release my father as soon as possible. I also ask the international…