Jürgen Klopp muistutti jalkapalloa tärkeämmistä asioista Luis Díazin ison tasoitusmaalin jälkeen. Liverpoolin kokoonpanoon palannut kolumbialaistähti pelasti lisäajan osumallaan seuran tappiolta 1-1-tasapelissä Lutonin vieraana sunnuntaina.

Díazin isä on ollut viikon ajan kidnappaajien vankina. Hyökkääjä paljasti maalinsa jälkeen tunteikkaan viestin t-paidassaan isänsä vapauden puolesta.

Klopp oli iloinen Díazin onnistumisesta, mutta isossa kuvassa asiat eivät muuttuneet parempaan suuntaan.

– Se oli hieno hetki mutta ei muuta tilannetta. Tärkeintä on, että hänen isänsä vapautettaisiin Klopp kommentoi Díazin maalia Sky Sportsille.

– On upeaa, että hän halusi olla täällä. Se oli meille supertärkeä maali. Me tiesimme hänen olevan uhka, mutta emme tienneet kuinka paljon hän pystyisi pelaamaan. Hänellä oli vain muutamat harjoitukset joukkueen kanssa alla, mutta se ei ole nyt tärkeintä. Hän teki maalin, mutta me haluamme tilanteen parantuvan siellä Kolumbiassa.