Chelsean syyskausi Valioliigassa on sujunut kaksijakoisesti.

12 sarjaottelusta tuloksena on neljä voittoa, neljä tasapeliä, neljä tappiota ja Valioliigan kymmenes sija. Matkaa neljännelle sijalle on kymmenen pistettä. Chelsea pelasi Manchester Cityn kanssa sunnuntaina hurjan 4-4 -tasapelin.

Jamie Carragher on tyytyväinen siihen, millaiseen iskuun Mauricio Pochettino on saanut Chelsean – etenkin pelillisesti. Tulokset ovat aika ajoin sakanneet, mutta Chelsea on pelannut syyskaudella hyvää jalkapalloa.

– Parasta tällä hetkellä Chelseassa on Pochettino. Ei pelaajat tai valmentajat, vaan Pochettino. Kun puhutaan siitä, miten Chelsea saa itsensä takaisin voittamaan pokaaleja, niin mielestäni seurajohto ei olisi voinut tehdä parempaa ratkaisua kuin palkata Pochettinon. Seurassa on paljon positiivista fiilistä ja optimismia, sillä heillä on valmentaja, joka kykenee haastamaan parhaat joukkueet. Kautta on pelattu noin kolmannes ja voimme odottaa Chelsean vain kehittyvän ja menevän eteenpäin.

Carragher ei usko Chelsean etenevän neljän joukkoon. Carragherin mukaan Chelsea tulee kuitenkin taistelemaan siitä toden teolla.

– En usko heidän pääsevän neljän joukkoon, mutta he tulevat ehdottomasti taistelemaan siitä. Näimme tänäkin viikonloppuna, että Newcastle ja Tottenham hävisivät ottelunsa. Ja kärkiseurat tulevat häviämään otteluitaan myöhemminkin. Muut pudottavat pisteitä Chelsean ympärillä. Uskon Chelsean kykenevän taistelemaan kärkisijoista Pochettinon vuoksi, Carragher totesi Sky Sportsille.