Manchester United on lähti marraskuun maajoukkuetauolle Valioliigan kuudennelta sijalta. Se on lisäksi viimeisellä sijalla Mestarien liigan lohkossaan ja on jo pudonnut liigacupista.

Joukkueen syyskausi on siten mennyt selvästi penkin alle.

Päävalmentaja Erik ten Hagin työpaikkaa on kyseenalaistettu julkisuudessa. Joukkueen peliesitykset ovat olleet usein luokattomia, eikä ten Hagin kädenjälkeä ole juurikaan näkynyt.

ESPN:n saamien tietojen mukaan Manchester Unitedin seurajohto luottaa kuitenkin ten Hagiin, eikä suunnittele antavansa valmentajalleen potkuja. ESPN kertoo Manchester Unitedin turhautuneen agentteihin, jotka sopivat tapaamisia seuran kanssa vain ehdottaakseen ten Hagille potkuja ja nostaakseen korvaajaehdokkaaksi omia asiakkaitaan.

ESPN:n mukaan Manchester United on jo perunut yhden agenttitapaamisen, sillä seura pelkäsi keskustelun etenevän siihen, että agentti tarjoaisi omaa valmentajaansa Manchester Unitediin. Kyseinen agentti on hyvin tunnetun, mutta nimeltä mainitsemattoman valmentajan edustaja.