Fulhamin ehdottomiin avainpelaajiin lukeutuva João Palhinha oli siirtymässä Bayern Müncheniin elo-syyskuun vaihteessa.

Keskikenttäpelaaja ehti jo matkustaa Müncheniin ja läpäistä Bayernin lääkärintarkastuksen. Palhinha ehti poseerata Bayernin pelipaidassa, mutta lopulta siirto ei toteutunutkaan. 

Fulham ei ehtinyt löytää ajoissa Palhinhalle korvaajaa, eikä siten suostunut myymään luottopelaajaansa siirtoikkunan viimeisenä päivänä Bayerniin.

Vain päiviä myöhemmin Palhinha allekirjoitti jatkosopimuksen Fulhamin kanssa. Bayern ei ole tiettävästi kiinnostunut hankkimaan pelaajaa tammikuussa, sillä Fulham nostaisi siirtosumman sovittua korkeammalle.

Palhinha otti kantaa tapahtuneeseen lehdistötilaisuudessa. Pelaaja on parhaillaan Portugalin A-maajoukkueen mukana valmistautumassa EM-karsintaotteluihin.

– En tiedä, mitä tulevaisuudessa tapahtuu. Tietenkin se vaikutti minuun ja perheeseeni paljon, mutta se on jo ollutta ja mennyttä. En haluaisi muistella sitä liikaa. Olen tosin hyvin ylpeä siitä, mitä tapahtui. Elämässäni on tapahtunut kaikenlaista ja kaikkeen on syy. Haluaisin ajatella niin.

– Tulevaisuus kertoo minulle, tapahtuiko se syystä vai ei. Ainoastaan tulevaisuus kertoo minulle sen. Haluan jatkaa matkaani samalla tavalla. Kukaan ei ole vain antanut minulle mahdollisuuksia urallani, vaan olen itse joutunut ansaitsemaan kaiken työni avulla. Toivottavasti niin käy tulevaisuudessakin. Olen 28-vuotias, mutta tiedän voivani yltää entistä korkeammalle.