Liverpool eteni torstaina lohkovoittoon Eurooppa-liigassa kaatamalla LASK Linzin kotikentällään 4-0.

Peliä oli takana reilut kymmenen minuuttia, kun Liverpool siirtyi ansaitusti johtoon. Joe Gomezin keskitys tavoitti Luis Díazin, joka puski pallon verkkoon.

Kotijoukkue tuplasi johtonsa vain hetkeä myöhemmin. Mohamed Salah eteni laidaltaan rangaistusalueelle ja tarjoili pallon takatolpalle Cody Gakpolle, jolla oli helppo työ viimeistellä.

Toinen jakso ehti vanhentua vain viisi minuuttia, kun sama kaksikko teki jälleen tuhojaan. Gakpo hyökkäsi rangaistusalueelle ja joutui LASK:n maalivahdin kaatamaksi. Liverpool sai pilkun, jonka Salah toimitti varmasti oikeaan alakulmaan.

Lisäajalla Gakpo laittoi nimensä vielä kerran tilastoihin iskemällä illan viimeisen osuman.

Liverpool varmisti voiton myötä paikkansa pudotuspeleissä. Kirsikka kakun päälle oli Toulousen ja Union Saint-Gilloisen 0-0-tasapeli, joka tiesi Anfieldin tulokseen ynnättynä lohkovoittoa Liverpoolille.

Viimeisessä lohkopelissään Liverpool pelaa Union Saint-Gilloisen vieraana 14. joulukuuta.

10 - Liverpool have won their first 10 home matches in a season in all competitions for a fourth time, also doing so in 1893-94 (first 16), 1972-73 (11) and 1985-86 (13). Fortress.