Valioliigakierros potkaistiin käyntiin lauantaina.

Sarjakärki Arsenal voitti kotiottelussaan Wolverhamptonin 2-1. Bukayo Saka ja Martin Ødegaard viimeistelivät Arsenalin maalit jo ensimmäisen 13 minuutin aikana. Wolverhamptonin maalivahti José Sa joutui jättämään kentän 20 minuutin pelin jälkeen loukkaantumisen vuoksi.

Matheus Cunha iski Wolverhamptonin kavennuksen hetki ennen loppua, mutta se jäi lopulta laihaksi lohduksi.

Arsenal johtaa Valioliigaa neljän pisteen erolla ottelun vähemmän pelanneeseen Manchester Cityyn, joka kohtaa sunnuntaina Tottenhamin.

Burnley murskasi Sheffield Unitedin putoamistaistossa peräti 5-0. Kyseessä on Burnleylle seurahistorian ensimmäinen kerta, kun se viimeistelee viisi maalia valioliigaottelussa. Lauantainen voitto oli Vincent Kompanyn valmentamalle Burnleylle vasta kauden toinen. Edellisestä voitosta oli vierähtänyt kaksi kuukautta. Putoamisviivan paremmalle puolelle on matkaa vielä kahden pisteen verran.

Brentford voitti Luton Townin 3-1.

Valioliigassa pelataan lauantaina vielä kaksi ottelua. Nottingham Forest ja Everton ottavat mittaa toisistaan klo 19.30 alkavassa kamppailussa. Illan huipentaa Newcastlen ja Manchester Unitedin kohtaaminen klo 22.00.