Aston Villa pelasi todennäköisesti kauden parhaan ottelunsa keskiviikkoiltana voitettuaan Manchester Cityn 1-0. 

Aston Villa oli suorastaan ylivoimainen ja hallitsi peliä mielin määrin. Aston Villalla oli otteluissa peräti 22 maalintekoyritystä. Manchester Cityllä oli sen sijaan vaivaiset kaksi maalintekoyritystä.

Unai Emeryn miehistö oli selvästi Manchester Cityn niskan päällä. Manchester City on jäänyt viime vuosina vain harvoin yhtä jyrän alle kuin keskiviikkona Villa Parkilla.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola ilmoitti ottelun jälkeen, että Aston Villa on mukana Valioliigan mestaruustaistelussa. Aston Villa nousi keskiviikkoisen voiton myötä Manchester Cityn ohi kolmanneksi Valioliigassa.

Emery otti kantaa Guardiolan kommentteihin.

– Emme ole mestaruustaistelussa. Valioliigassa on seitsemän joukkuetta, jotka ovat suurempia mestariehdokkaita kuin Aston Villa. Olemme pelanneet vasta 15 ottelua. Pelaamme lauantaina kauden 16. ottelun kohdatessamme Arsenalin ja keskitymme siihen. Olemme iloisia kolmannesta sijasta, mutta siinä pysyminen on todella vaikeaa. Yritämme pitää siitä kiinni.

– Jos jatkamme kehittymistä kauden mittaan ja voitamme otteluita samalla tavalla kuin tällä hetkellä, niin ehkä sitten voimme haastaa mestaruudesta, mutta mielestäni tarvitsemme enemmän aikaa. Voimme uskoa siihen, mutta emme ole mestariehdokkaita. Edelleen olemme pelanneet 15 ottelua. Katsotaan, mikä tilanne on 30 tai 32 ottelun jälkeen.

Viaplay näyttää kaikki Valioliigan ottelut.