Luton Town ja Manchester City iskevät parhaillaan yhteen Valioliigassa.

Manchester Cityn ykköstykki ja Valioliigan maalipörssin kärkinimi Erling Haaland on sivussa ottelusta loukkaantumisen vuoksi. Haalandin loukkaantumisesta ilmoitettiin vasta muutama tunti ennen ottelun alkua.

Manchester Cityn päävalmentaja Pep Guardiola otti kantaa Haalandin tilanteeseen ottelun alla. Kyse on rasitusmurtumasta. Haalandin tarkka poissaoloaika ei ole selvillä.

– Hänellä on rasitusmurtuma jalassaan. Haaland tunsi sen edellisen ottelun jälkeen, eikä voi pelata. En tiedä, miten pitkään hän on sivussa. Menemme viikko kerrallaan, päivä kerrallaan ja katsomme, mitä tapahtuu, Guardiola totesi Sky Sportsille.

Manchester City on jäänyt voitoitta edellisessä neljässä sarjaottelussaan ja on samalla pudonnut neljänneksi sarjataulukossa.