Manchester United ei onnistunut selviytymään Mestarien liigan pudotuspeleihin hävittyään 0–1-lukemin Bayern Münchenille tiistai-illan ratkaisevassa lohko-ottelussa Old Traffordilla.

Samaan aikaan pelatussa kamppailussa tanskalainen FC Kööpenhamina onnistui voittamaan Galatasarayn luvuin 1–0 selviytyäkseen sensaatiomaisesti lohkokakkosena jatkoon.

Tämä tarkoittaa kuitenkin sitä, ettei lohkojumboksi jäänyttä Erik ten Hagin miehistöä nähdä ensi vuoden puolella edes Eurooppa-liigan jatkopeleissä.

Manchester United

@ManUtd
United exit the #UCL.

#MUFC

Manchester United aloitti ottelun pirteästi, mutta ei onnistunut luomaan laadukkaita maalipaikkoja.

Entinen Manchester City -laituri Leroy Sané oli sen sijaan kahdesti lähellä maalintekoa kentän toisessa päässä, mutta hukkasi tilaisuutensa.

Man United kärsi merkittävän takaiskun avausjakson lopulla, kun Harry Maguire loukkaantui.

Marraskuussa Valioliigan kuukauden pelaajaksi valittu englantilaistoppari jätti kentän aplodien saattelemana ilmeisen nivusvamman takia ja korvattiin Jonny Evansilla.

Artikkeli jatkuu upotuksen jälkeen.

Lisää päänvaivaa Ten Hagille toi Luke Shaw’n loukkaantuminen miltei samalla hetkellä. Laitapuolustaja vaihdettiin puoliajalla Aaron Wan-Bissakaan.

Thomas Tuchelin luotsaama vierasjoukkue onnistuikin pitämään haavoittuneen Man Unitedin aisoissa myös toisella jaksolla.

Kovasta yrityksestä huolimatta maalipaikat olivat edelleen vähissä. Bruno Fernandes latasi pallon kahdesti ohi kohteen.

Ottelun 70. minuutilla Man Unitedin tilanne kävi entistä tukalammaksi, kun Bayern siirtyi kamppailussa 1-0-johtoon.

Harry Kane siirsi Leon Goretzkan syötön taitavasti ulkosyrjällä Kingsley Comanille pilkun tuntumaan, mistä ranskalaislaituri viimeisteli pallon varmasti Andre Onanan selän taakse.

Ten Hag pyrki tehostamaan punapaitojen hyökkäystä tuoreilla jaloilla heittäessään Hannibal Mejbrin, Facundo Pellistrin ja Kobbie Mainoon kehiin.

Mikään ei kuitenkaan tuntunut tepsivän Bayernin selättämiseksi. Vierasjoukkueen puolustus piti pintansa, eikä Manuel Neuerin tarvinnut lopulta venyä yhteenkään torjuntaan toisella puoliajalla.

Man Unitedin pettymyksellinen ottelu tuli hiljalleen päätökseen Bayern-kannattajien laulaessa ”Football’s Coming Home” englantilaisia pilkaten.