Manchester Unitedin suurimpiin seuralegendoihin lukeutuva Paul Scholes kummastelee seuran toimintaa kesän siirtoikkunassa.

Scholesin mukaan Manchester Unitedin olisi pitänyt tehdä käytännössä mitä tahansa hankkiakseen Harry Kanen ja Declan Ricen. Kane siirtyi elokuussa Tottenhamista Bayern Müncheniin noin sadalla miljoonalla eurolla. Arsenal sen sijaan hankki Ricen heinäkuussa West Hamista noin 115 miljoonalla eurolla.

– Mielestäni Manchester United teki kesällä muutaman suuren virheen. Rekrytointiprosessi kesän siirtoikkunassa oli helpoin mahdollinen. Mietit Harry Kanen kaltaista pelaajaa. Maksat hänestä sata miljoonaa puntaa ja todennäköisesti saat hänet. Hän olisi tullut Manchester Unitediin.

– Toinen pelaaja on Declan Rice. Maksat hänestäkin sata miljoonaa puntaa. Ostat laatua ja juuri oikeanlaisia pelaajia, jotka tuntevat Manchester Unitedin ja Englannin. He ovat laatupelaajia. Mielestäni se olisi ollut niin helppoa, Scholes totesi TNT Sportsille.

Manchester United maksoi kesällä yli 50 miljoonaa euroa Internazionalelle André Onanasta. Maalivahdin peliesitykset ovat jättäneet toivomisen varaa, mutta Scholesin mukaan hänelle on annettava aikaa.

– Joukkueella oli maalivahtiongelma ja Erik ten Hagin piti hankkia uusi mies tolppien väliin. Kesän ratkaisu ei ole toistaiseksi onnistunut odotusten mukaisesti. Onanalle on kuitenkin annettava vielä aikaa.

– Mutta mielestäni Kane ja Rice ovat pelaajia, jotka ovat todistaneet tasonsa ja olisivat olleet välittömästi valmiita. Manchester United olisi niin paljon parempi joukkue Kanen ja Ricen kanssa.