Manchester Unitedin keskikenttäpelaaja Scott McTominay sanoo, että Liverpoolia vastaan kapteenina toimiminen on hänen uransa ”suurin kunnia”.

McTominay, 27, sai sunnuntain 0-0-tasapeliin kapteeninnauhan käteensä, kun Unitedin virallinen kippari Bruno Fernandes oli pelikiellon takia sivussa.

Kärjen takana pelannut McTominay on kerran aiemmin toiminut Unitedin kapteenina, mutta sunnuntaina hän sai ensimmäistä kertaa nauhan käteensä Valioliigassa – ja vieläpä North West Derbyssa Liverpoolia vastaan.

Skotlantia edustava McTominay on pelannut Manchester Unitedissa yhtäjaksoisesti viisivuotiaasta saakka ja esiintynyt seuran ykkösmiehistössä 228 kertaa.

– Olen ylpeä siitä, että johdatin meidät kentälle tänään. Se on urani suurin kunnia, tämän jalkapalloseuran kapteenina toimiminen. Olen tehnyt sen nyt kahdesti. Olen ollut täällä pikkupojasta asti, tunnen systeemin ja mitä vaatii tulla sen läpi. Olen kiitollinen, että olen tässä asemassa ja haluan enemmän, kommentoi McTominay Sky Sportsille.

– Jalkapallossa ei koskaan voi tietää, asioita voi tapahtua. Spekulaatioita tulee ja menee. Mutta kunhan minulla on selkeä mieli ja teen parhaani jalkapallokentällä ilman tekosyitä, en oikeastaan välitä siitä, mitä muut sanovat tai mitä muut minusta ajattelevat.

– Haluan vain pelata hyvin tälle jalkapalloseuralle, ja siinä se.

LUE MYÖS:

Manchester United

@ManUtd
🚨 Presenting your United starting XI for today's trip to Anfield 👇

#MUFC || #LIVMUN

Linkki twiittiin.