Lucas Bergvall teki viime viikolla pitkän sopimuksen Tottenhamin kanssa.

Hiljattain 18 vuotta täyttänyt Bergvall pelaa kevätkauden Djurgårdenissa ja siirtyy kesällä Tottenhamin riveihin.

Keskikenttäpelaaja herätti myös Barcelonan kiinnostuksen. Barcelona oli toden teolla Bergvallin kintereillä. Bergvall vieraili Barcelonassa tutustumassa seuraan, mutta päätti lopulta siirtyä Tottenhamiin.

Bergvall otti kantaa päätökseensä Sportbladetin haastattelussa.

– Kummatkin seurat ovat uskomattomia. Kyse oli todella vaikeasta päätöksestä. Olin pitkään kahden vaiheilla, mutta lopulta tunsin, että Tottenham oli minulle oikea askel. Ei ollut helppoa sanoa ei Barcelonalle. Päätöksessä kesti pitkään. Se oli vaikea päätös, Bergvall totesi Sportbladetille.

Barcelonan urheilutoimenjohtaja Deco toivottaa Bergvallille onnea tulevaan.

– Kyse on nuoresta pelaajasta. Hän oli yksi pelaajista, joita seurasimme. Meillä on tietty tapa toimia niiden pelaajien kanssa, jotka haluavat siirtyä Barcelonaan. Jos he eivät halua tulla tänne, toivotamme heille onnea muissa projekteissaan. Tälle ei ole annettava liikaa painoarvoa.

LUE MYÖS