Arsenalin manageri Mikel Arteta ei koe, että hän tai hänen joukkueensa tekivät mitään väärin tuulettaessaan estoitta viime viikonlopun ottelussa Liverpoolia vastaan.

Tykkimiehet kaatoi Liverpoolin kotikentällään 3-1 Valioliigassa. Ottelun jälkeen Arsenalia on kritisoitu siitä, että lontoolaiset juhlivat liioitellusti. Soraääniä tuli varsinkin Valioliiga-legendoilta Jamie Carragherilta ja Gary Nevilleltä.

Tikunnokkaan nostettiin etenkin Artetan antamat ylävitoset kannattajille viimeisen maalin jälkeen ja se, että kapteeni Martin Ødegaard räpsi pelin jälkeen kuvia joukkueen valokuvaajasta Stuart MacFarlanesta.

Artetan mukaan isot tunteet kuuluvat jalkapalloon.

– Olen nähnyt, miten managerit Emiratesilla ja vieraissa ovat kentällä polvillaan. Olen nähnyt todella isoja managereita juoksemassa sivurajaa pitkin Valioliigassa, kommentoi Arteta Athleticin mukaan.

– Henkilökohtaisesti rakastan sitä, koska se tuo peliin intohimoa ja tunteita, kun se tehdään luonnollisella ja ainutlaatuisella tavalla. Minusta se on hienoa, mutta se on vain minun mielipiteeni, ja muut saattavat olla eri mieltä.

– Tässä liigassa on niin vaikea voittaa. Se oli iso ottelu meille, ja sen merkityksen näki jo ensimmäisestä vihellyksestä lähtien. Stadion ja tunnelma oli jo nyt hyvin erilainen. Se oli hieno päivä.

Sky Sports Premier League

@SkySportsPL
"I love it because it brings such passion and emotion to the game" ❤️

Mikel Arteta responds to criticism his Arsenal team faced after celebrations following their win over Liverpool 🔴

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!