Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag on Bayern Münchenin ehdokaslistalla joukkueen seuraavaksi päävalmentajaksi, kertoo Sky Sports.

Bayern etsii parhaillaan uutta päävalmentajaa, koska sen nykyinen käskyttäjä Thomas Tuchel jättää pestinsä kuluvan kauden päätyttyä. Saksan jättiseura on jo saanut pakit Xabi Alonsolta, Julian Nagelmannilta sekä Ralf Rangnickilta.

Skyn mukaan Bayern on ollut alustavasti yhteydessä ten Hagin agenttiin Kees Vosiin ja tiedustellut, voisiko hollantilaisluotsi olla kiinnostunut siirrosta.

Bayern ei ole virallisesti neuvottelut itse ten Hagin kanssa, mutta hänelle on kerrottu saksalaisjätin kiinnostuksesta. Ten Hag on sanonut omalle väelleen, että hän on täysin keskittynyt päättämään kauden vahvasti Manchester Unitedin kanssa.

Ten Hag on puhunut luottavaisesti siitä, että hän uskoo jatkavansa Unitedin peräsimessä, mutta manchesterilaisten managerin paikasta on riittänyt spekulaatiota. Unitedin uusi osaomistaja INEOS on ryhtynyt uudistamaan seuran urheilujohtoa ja monia valmentajia on huhuttu ten Hagin tilalle.

Skyn mukaan Bayern ”arvostaa suuresti” ten Hagia, joka työskenteli saksalaisseuran kakkosjoukkueen päävalmentajana vuosina 2013-2015. Bayernissa uskotaan, että ten Hagin kuluvaa kautta ovat haitanneet lukuisat kentän ulkopuoliset ongelmat.

Ten Hagin ja Manchester Unitedin sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Sky Sports News

@SkySportsNews
BREAKING: Bayern Munich have placed Erik ten Hag on a new list of possible successors to Thomas Tuchel, but his focus is steadfastly on Manchester United 🚨

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!