Tottenhamin tähtihyökkääjä Son Heung-min toivoo, että Etelä-Korean kannattajat antavat anteeksi hänen maajoukkuekaverilleen, Paris Saint-Germainin Lee Kang-inille.

Lee, 23, oli tapahtumien keskiössä, kun Etelä-Korean maajoukkueessa syttyi riita Aasian mestaruuskisojen välierän aattona.

Maajoukkueen kapteenina toimiva Son, 31, hermostui, kun osa nuoremmista pelaajista lähti ottelua edeltävänä iltana kiireellä ruokailusta mennäkseen pelaamaan pöytätennistä. Lehtitietojen mukaan Son ärähti asiasta ja käski heitä istumaan alas, mutta nuoriso-osasto kuittaili kapteenille ”epäkunnioittavasti” takaisin.

Sanaharkka yltyi nopeasti kahakaksi ja pelaajat oli revittävä toisistaan irti. Tilanteen tuoksinassa Sonilta meni sormi sijoiltaan.

Seuraavana päivänä Etelä-Korea hävisi Jordanialle 0-2, eikä se saanut yhtään laukausta kohti maalia. Son pelasi semifinaalissa sormet teipattuna.

BBC:n mukaan Lee on käynyt Lontoossa tapaamassa Sonia ja pyytänyt tältä anteeksi. Spurs-tähti hyväksyi maanmiehensä anteeksipyynnön ja toivoi sosiaalisessa mediassa, että kannattajat tekevät samoin.

– Kang-in on osoittanut vilpitöntä katumusta ja pyytänyt anteeksi kaikilta maajoukkueen pelaajilta, myös minulta.

– Nuorempana minäkin tein paljon virheitä ja käyttäydyin huonosti, mutta uskon, että olen siinä missä olen tänään kokeneempien ihmisten hyvien neuvojen ja opetusten ansiosta.

– Varmistaaksemme, että hän ei enää käyttäydy väärin, me kaikki pelaajat ja minä maajoukkueen kapteenina pidämme erityistä huolta, jotta hänestä voi kasvaa parempi ihminen ja pelaaja.

Son on toiminut jo pitkään Etelä-Korean kapteenina, ja täksi kaudeksi hänet nostettiin samaan tehtävään Tottenhamissa.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!