Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino toivoo, että tuomarit ovat sunnuntaina reiluja kummallekin joukkueelle, kun hänen ryhmänsä kohtaa Liverpoolin liigacupin finaalissa.

Pochettino puhui lehdistötilaisuudessaan joukkueiden edellisestä kohtaamisesta, jonka Liverpool vei viime kuussa nimiinsä maalein 4-1. Argentiinalaisluotsin mukaan Chelsealle jäi viheltämättä kaksi pilkkua.

Kyseessä oli Liverpoolin ensimmäinen ottelu sen jälkeen, kun joukkueen pitkäaikainen manageri Jürgen Klopp ilmoitti jättävänsä seuran kauden päätteeksi.

Pochettino ylisti Kloppin Liverpoolia, mutta sanoi, että tuomarit eivät voi osallistua samaan.

– Mielestäni meidän on oltava varmoja siitä, että kilpailussa ja jokaikisessa päätöksessä on oltava reiluja, sanoi Pochettino Athleticin mukaan.

– Liverpoolissa enemmän kuin yksi keskeinen päätös meni meitä vastaan. Kaksi rangaistuspotkua jäi viheltämättä, kaksinkamppailutilanteet menivät aina punaisille. Haluan, että meitä kohdellaan reilusti.

– Tietysti me juhlimme [Kloppin uraa Liverpoolissa]. Minä olen ensimmäinen, joka sanoo, että Liverpool on uskomaton joukkue ja Klopp yksi maailman parhaista valmentajista.

– Liverpool on uskomaton seura. Rakastan Kloppia ja hän on uskomaton ihminen. Mutta tietysti, tämä on hänen viimeinen kautensa täällä. Asiat ja tuomiot on nähtävä molempien joukkueiden kannalta samalla tavalla.

Chelsea ja Liverpool ottavat liigacupin finaalissa yhteen sunnuntaina kello 17 Suomen aikaa. Ottelu näkyy suorana V Sport 2 Suomi -kanavalta sekä Viaplayn suoratoistopalvelusta.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
⚠️ Pochettino on referee: "We need to be sure we are going to compete and be fair in every single decision".

"When we played at Anfield I think too many decisions … not one key decision was for us. Two penalties were not given".

"I want to be treated in a fair way".

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!