Bournemouth putosi tiistaina FA Cupista hävittyään Leicesterille 0-1. 

Bournemouthin ykköstähti Dominic Solanke ei pelannut ottelussa. Solanken poissaolo tuli yllätyksenä, sillä Bournemouth ei ollut tiedottanut maalitykkinsä tilanteesta.

Bournemouthin päävalmentaja Andoni Iraola paljasti ottelun jälkeen Solanken kärsivän polvivammasta. Vamman laatu ei ole toistaiseksi selvillä.

– Hänen polvensa ei tuntunut hyvältä. Meidän on tutkittava tilannetta ja toivomme, ettei kyse ole mistään vakavasta, jotta hän voi auttaa meitä viikonloppuna, Iraola totesi viitaten sunnuntain Burnley-otteluun.

Solanke, 26, on viimeistellyt kuluvalla kaudella komeat 14 maalia Valioliigassa. Solanke on Valioliigan maalipörssissä kolmantena. Vuodenvaihteen jälkeen Valioliigan puolella on syntynyt kaksi maalia.

LUE MYÖS