Roy Keane vaatii Phil Fodenille avauspaikkaa Englannin MM-joukkueessa. Manchester Cityn keskikenttäpelaaja ratkaisi sunnuntaina kahdella maalillaan 3-1-derbyvoiton Manchester Unitedista.

Foden, 23, on tehnyt tällä kaudella 11 maalia Valioliigassa ja syöttänyt seitsemän osumaa. Keane antoi sunnuntain pelistä kehuja myös Cityn oman pojan pelin muille osa-alueille.

– Foden nousi esille. Uskomaton pelaaja. City leikitteli Unitedin kanssa. Cityä vastaan pelatessa ei voi piiloutua minnekään, Keane kehui Sky Sportsin asiantuntijana.

– Englannin ryhmässä on hyvää kilpailua ja Gareth Southgate on sen myötä onnekas. Fodenin täytyy kuitenkin olla siellä avauksessa.

– Niin hyvä kuin hän olikin ylöspäin, hänen pelissään oli myös muita osia. Hän pudottautuu alas ja tekee töitä joukkueen eteen. Nämä poika on minulle todellinen joukkuepelaaja. Hänen täytyy olla Englannin joukkueessa.

City on 27 kierroksen jälkeen Valioliigan sarjataulukossa toisena pisteen Liverpoolia perässä. Joukkueet kohtaavat toisensa Anfieldillä tulevana sunnuntaina.

LUE MYÖS!