Rodrigo Bentancurin kuluva kausi on ollut hyvin rikkonainen.

Kauden ensimmäiset kuukaudet menivät sivu suun, kun keskikenttäpelaaja kuntoutti vakavaa polvivammaansa. 

Bentancur palasi pelikentille loka-marraskuun vaihteessa, mutta ehti olla pelikunnossa vain noin kuukauden päivät ennen kuin hän loukkasi pahasti nilkkaansa. Nilkkavamma piti Bentancurin kuukauden ajan poissa Tottenhamin vahvuudesta. 

Sen sijaan maaliskuun alussa Bentancur mursi varpaansa joukkueharjoituksissa, mutta on pelannut viime viikot kivun kanssa.

Bentancur on parhaillaan Uruguayn A-maajoukkueen mukana ja kertoi ESPN:lle loukkaantumisestaan.

– Mursin varpaani kaksi kolme viikkoa sitten, mutta pelaan siitä huolimatta. Minun piti levätä kolmen tai neljän viikon ajan, jotta turvotus laski. Muuten pelaaminen olisi ollut mahdotonta. Mursin sen harjoituksissa ennen ottelua Crystal Palacea vastaan, mutta tässä sitä ollaan ja parannellaan. Kun saan kroppani lämpimäksi kentällä, unohdan varpaani tilanteen.

LUE MYÖS