Manchester City ja Arsenal eivät löytäneet tehojaan sunnuntain Valioliigan kärkikamppailussa. Mestarikandidaatit joutuivat tyytymään Etihadilla maalittomiin lukemiin.

City menetti myös avauspuoliskolla puolustajansa Nathan Aken sairaslistalle. Toppari vaihdettiin kentältä 27. minuutilla.

City piti valtaosan ottelusta yli 70-prosenttisesti pallonhallinnan. Molempien joukkueiden varovainen lähestyminen tuotti kuitenkin ensimmäisen 70 minuutin aikana kummallekin vain yhden laukauksen maalia kohti.

City alkoi hakemaan hanakammin avausmaalia viimeisellä vartilla. 84. minuutilla isäntien johto-osuma oli lähellä, kun Josko Gvardiol ohjasi puskunsa vasemmalle tolpalle Erling Haalandille. Norjalaistähti ei kuitenkaan saanut osumaa lainkaan palloon ja tilanne meni puihin.

Pian seuraavassa tilanteessa Leandro Trossard pääsi irtaantumaan Arsenalilla vastaiskuun, mutta Stefan Ortega torjui Cityn maalilla kohti tulleen laukauksen.

Etihadin maalittoman tasatuloksen myötä Liverpool on yksin Valioliigan kärkipaikalla kahden pisteen erolla Arsenaliin. City on kolmantena kolme pistettä sarjakärkeä perässä.

LUE MYÖS!