Roy Keane epäilee Roberto De Zerbin valmiutta isoon seurapestiin. Brightonin päävalmentaja on yhdistetty mediassa Liverpoolin, Bayern Münchenin ja Barcelonan kaltaisiin suurseuroihin.

Jokainen kolmikosta ensi kaudella ilman päävalmentajaa Jürgen Kloppin, Thomas Tuchelin ja Xavi Hernándezin jättäessä tehtävänsä. Brightonin viime kaudella ensimmäistä kertaa seuran historiassa europeleihin johtaneella De Zerbillä on kaksi vuotta sopimustaan jäljellä.

– Näen kysymysmerkkejä De Zerbin valmiudesta ottaa se seuraava askel. Hänen joukkueensa pelaa loistavaa jalkapalloa, mutta minulla on epäilyksiä hänen ansioistaan voittamisessa. Onko hän valmis ottamaan sen ison pestin vastaan? Asiantuntija Keane arvioi Sky Sportsilla.

Brighton hävisi sunnuntaina Anfieldillä Liverpoolille 1-2-lukemin. De Zerbin miehistö on sarjataulukossa yhdeksäntenä.

LUE MYÖS!