Ollie Watkins ei pysty pelaamaan Aston Villan vahvuudessa huomisessa ottelussa Manchester Cityä vastaan. Tähtihyökkääjä kärsii Athleticin tietojen mukaan takareisivammasta.

Watkins, 28, otettiin vaihtoon varotoimenpiteenä lauantain Valioliiga-ottelun puoliajalla Wolverhamptonia vastaan. Hyökkääjän lisäksi myös keskikenttäpelaaja Jacob Ramsey kärsii jalkavaivasta, eikä ole pelikunnossa.

– He eivät ole huomenna käytössä. Heillä on lieviä vammoja. Jacob Ramsey ei ole vielä kunnossa. Emme halua kiirehtiä hänen kanssaan. Olliella on myös pieni vamma. Hän saattaa olla käytössä seuraavassa ottelussa muutaman päivän levon jälkeen, Aston Villan manageri Unai Emery kommentoi joukkueen poissaoloja.

Watkins on ollut tällä kaudella Aston Villan paras maalintekijä. Hyökkääjä on tehnyt kaikki kilpailut mukaan lukien 42 otteluun 22 maalia.

Ramsey, 22, ei ole pelannut maaliskuun alun Luton-ottelun jälkeen. Keskikenttäpelaaja on esiintynyt loukkaantumisongelmien vuoksi tällä kaudella vain 21 ottelussa.

Myös Manchester Cityllä on keskiviikolle loukkaantumishuolia. Pep Guardiola vahvisti medialle maalivahti Edersonin ja puolustajista Nathan Aken sekä Kyle Walkerin puuttuvan huomisesta miehityksestä.

Kolmikosta Ake loukkaantui sunnuntain Arsenal-ottelun avauspuoliskolla. Ederson ja Walker olivat jo ennestään sivussa.

– Hän on loukkaantunut. Toivottavasti hän on pian valmis palaamaan. En tiedä tarkalleen toipumisaikaa. Hän ei tule olemaan valmis seuraaviin otteluihin, Guardiola kommentoi Aken tilannetta.

City ja Villa kohtaavat Etihadilla keskiviikkoiltana. Ottelu alkaa kello 22:15.

Aston Villa on sarjataulukossa neljäntenä viisi pistettä ottelun vähemmän pelannutta Cityä perässä.

LUE MYÖS!