Kyle Walker ja Nathan Aké ovat sivussa Manchester Cityn kokoonpanosta keskiviikon Mestarien liigan puolivälierien avausosasta Real Madridin vieraana. Puolustajista kumpikaan ei ole matkustanut Fabrizio Romanon tietojen mukaan Madridiin.

Laitapuolustaja Walker on ollut viimeiset kolme ottelua sivussa Cityn vahvuudesta loukkaannuttuaan maajoukkuetauolla Englannin paidassa. Aké sai puolestaan loukkaantui maaliskuun lopun Valioliiga-ottelussa Arsenalia vastaan.

City kohtaa Real Madridin vieraskentällä tiistaina kello 22:00. Toinen osaottelu pelataan viikkoa myöhemmin.

Muokattu 8.4.2024 kello 22.47. Cityn vierasottelu Real Madridia vastaan pelataan tiistaina.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨🔵 Kyle Walker and Nathan Ake have NOT travelled with Man City squad to face Real Madrid.

Josko Gvardiol travels with the team.

LUE MYÖS!