West Hamin manageri David Moyes sanoo, että hänen joukkueellaan on ”puolikas mahdollisuus” päästä jatkoon Eurooppa-liigan puolivälieristä.

Hammers hävisi torstaina ensimmäisen osaottelun Bayer Leverkusenin vieraana 0-2.

Lontoolaiset olivat ottelussa täysin puolustuskannalla ja suojelivat maaliaan pitkään hyvin, mutta Bundesliigan kärkijoukkue iski viimeisen vartin aikana kahdesti.

Leverkusen ei ole hävinnyt tällä kaudella yhtään peliä missään kilpailussa, ja sillä on viikonloppuna mahdollisuus varmistaa Bundesliigan mestaruus.

– Teimme hienoa työtä, mutta pelasimme Mestarien liiga -tason joukkuetta vastaan, emmekä ole aivan sillä tasolla, sanoi Moyes TNT Sportsille.

– Olemme yhä mukana otteluparissa ja meillä on puolikas mahdollisuus toisessa osassa. Se vaatii ison esityksen, koska he ovat todella hyvä joukkue. Ikinä ei tiedä, mitä tapahtuu. Koitetaan saada yksi maali ja katsotaan sitten, saammeko toisen.

– Leverkusen pelaa ensi kaudella Mestarien liigassa. Meidän on tunnustettava, mitä vastaan pelaamme. Meidän on pelattava poikkeuksellisen hyvin saadaksemme haluamamme tuloksen.

West Hamille kirjattiin avausosassa vain yksi maalintekoyritys koko ottelussa. Toinen osa pelataan ensi viikon torstaina Lontoossa. Otteluparin voittaja kohtaa välierissä AC Milanin tai AS Roman. Viaplay näyttää ottelut.

Squawka

@Squawka
In his first full season as Bayer Leverkusen manager, Xabi Alonso's side are:

◎ 1 win away from a Bundesliga title
◎ 1 win away from a DFB-Pokal trophy
◎ 4 wins away from a Europa League trophy

Will they lift all three trophies? 🏆🏆🏆

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!