Liverpool hävisi sunnuntaina Crystal Palacelle Valioliigassa 0-1.

Kyseessä oli Liverpoolille sarjakauden ensimmäinen kotitappio. Liverpoolin surkea vire sai jatkoa, sillä aiemmin tällä viikolla Atalanta tyrmäsi Liverpoolin Eurooppa-liigan puolivälierien avausosassa 3-0.

Liverpool on mukana Valioliigan mestaruustaistelussa, joten sunnuntainen tappio oli suorastaan valtava pettymys Jürgen Kloppin miehistölle. Mestaruus ei ole enää Liverpoolin omissa käsissä. Liverpool on sarjassa kolmantena.

Klopp oli luonnollisesti hyvin pettynyt ottelun lopputulokseen.

– Emme tehneet paikoistamme maaleja. Tässä me seisomme. Hävisimme ottelun ja se tuntuu p*skalta. Tarvitsemme aikaa tämän käsittelemiseen, koska kyseessä on jo toinen peräkkäinen hävitty kotiottelu. Emme ole tottuneet tähän.

– Nyt on katsottava, miten reagoimme tähän. Reagoimme varmasti, mutta en voi seisoa tässä ja sanoa, että tämä on uusi alku loppukautta varten. Nyt tämä ei tunnu siltä, kenties huomenna tuntuu, Klopp sanaili.

LUE MYÖS