Cole Palmerilla oli peräti neljän maalin ilta, kun Chelsea murskasi Evertonin maanantaina Stamford Bridgellä. Lontoolaisseura järjesti riemuisan ilotulituksen kotiyleisölleen ja lähetti vieraansa kotimatkalle peräti 6-0-numeroin.

Palmer aloitti maalinteon jo 13. minuutilla tarkalla sisäsyrjän sijoituksella takanurkkaan. Toinen osuma syntyi vain viisi minuuttia myöhemmin, kun taituri nakkasi Jordan Pickfordin torjunnan jälkeen jatkopallon verkkoihin.

Kolmannen aika oli vielä ennen puolen tunnin täyttymistä pelikellossa. Tällä kertaa Pickford syötti pallon suoraan Palmerin jalkaan ja Chelsean tähti chippasi kuulan Everton-vahdin yli.

Palmer kaunisteli vielä teholukemiaan kerran toisen puoliskon 61. minuutilla rangaistuspotkusta. Chelsealla maalinteossa onnistui myös Nicolas Jackson ja lisäajalla ensimmäisen Valioliiga-maalinsa lontoolaisseuran kanssa tehnyt vasta 20-vuotias Alfie Gilchrist.

Palmer on tehnyt tällä kaudella yhteensä 20 maalia Valioliigassa. Hän jakaa sillä maalipörssin ykkössijan entisen seuratoverinsa Manchester Cityn Erling Haalandin kanssa.

Chelsea on 31 pelatun ottelun jälkeen sarjataulukossa yhdeksäntenä. Everton on puolestaan sijalla 16 ottelun enemmän pelanneena vain kaksi pistettä putoamisviivan päällä.

LUE MYÖS!