Manchester Unitedin legenda Gary Neville uskoo, että manageri Erik ten Hagin tulevaisuus riippuu siitä, voittaako joukkue FA Cupin.

Tulevaisuus näytti valoisalta, kun United tuli ten Hagin debyyttikaudella kolmanneksi Valioliigassa, voitti liigacupin ja pelasi FA Cupin finaalissa.

Hollantilaisluotsin toinen kausi manchesterilaisten peräsimessä ei ole kuitenkaan ollut odotettu askel eteenpäin. Unitedin on näillä näkymin jäämässä ulos Mestarien liigasta, jossa sen matka tyssäsi tällä kaudella lohkovaiheen viimeiseen sijaan.

Valioliigassa United on jäänyt jo 13 pisteen päähän neljännestä sijasta Valioliigassa, mutta Neville uskoo, että FA Cupin voitto voisi kohentaa mielialaa Old Traffordilla – ja pelastaa ten Hagin työpaikan.

United pelaa sunnuntaina Mestaruussarjan Coventry Cityn vieraana FA Cupin välierässä.

– Heidän on vain yritettävä päästä kauden loppuun ja voitettava FA Cup, mikä ei tule olemaan helppoa, sanoi Neville podcastissaan.

– Heidän on voitettava [Coventry] viikonloppuna, koska muuten heidän kautensa on ohi. Erik ten Hagin on ajateltava tätä kautta niin, että hänellä voi olla kahden kauden jälkeen kaksi pokaalia pankissa. Sitä kukaan ei vähättelisi.

– Erik ten Hagin tulevaisuus riippuu pitkälti FA Cupista, sillä heidän suorituksensa liigassa ovat jo mennyttä.

LUE MYÖS!