Chelsean toppari Thiago Silva sanoo, että hän on tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan.

Silva, 39, siirtyi Chelseaan kesällä 2020 edustettuaan edelliset kahdeksan kautta Paris Saint-Germainia Ranskassa.

Monet ajattelivat, että Silva olisi Chelseassa väliaikainen ratkaisu, mutta brassikonkari pelaa Stamford Bridgella jo neljättä kauttaan isossa roolissa.

Silvan ja Chelsean sopimus päättyy tulevana kesänä, eikä jatkodiilistä ole ainakaan vielä tihkunut tietoa. Jos Chelsea tarjoaa konkaripuolustajalleen uutta sopimusta, se olisi luultavasti vuoden diili, kuten hänen edellisetkin sopimuksensa Valioliigassa.

Brassitoppari oli lauantaina tunteikkaalla päällä, kun Chelsea hävisi Manchester Citylle 0-1 ja putosi FA Cupista. Itkuinen Silva kertoi, että hän on tehnyt päätöksen tulevaisuudestaan, muttei halunnut valottaa asiaa vielä enempää.

– Te saatte tietää lähipäivinä. En halua sanoa nyt mitään tappion jälkeen. Olen surullinen tuloksesta, mutta uutinen tulee ulos ennemmin tai myöhemmin. Minulla on päätös mielessäni, mutta nyt ei ole oikea hetki jakaa sitä teille, kommentoi Silva Goalin mukaan.

– Tämä ei ole yksilölaji, mutta olen pelannut hyvät neljä vuotta täällä. Ei sillä, etten olisi uskonut itseeni, mutta kun ottaa huomioon ikäni ja tämän liigan intensiteetin… On harvinaista nähdä 39-vuotiaita pelaajia huipputasolla.

– En tykkää puhua itsestäni, mutta te voitte nähdä sen. Minulla on yhä joitain vuosia, kun voin vielä nauttia jalkapallosta.

Silvan kasvattajaseura Fluminense on avoimesti houkutellut ex-pelaajaansa takaisin. Brassiseuran urheilutoimenjohtaja Fred sanoi aiemmin tänä keväänä, että Silvan paluu Fluminenseen on ”väistämätön” asia.

EuroFoot

@eurofootcom
🚨🇧🇷 Thiago Silva: "With my age and the intensity of this league... it's rare to see players in a high level at 39."

"My future at Chelsea? You are going to know in the coming days." 💔 (@NizaarKinsella)

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!