Pep Guardiola puhui suunsa puhtaaksi Manchester Cityn edettyä FA Cupin finaaliin. Espanjalaisvalmentaja avautui BBC:n suorassa lähetyksessä Cityn nujerrettua Chelsean 1-0-lukemin Bernardo Silvan osumalla.

City joutui urakoimaan keskiviikkona täydet 120 minuuttia pudottuaan Mestarien liigan puolivälierissä Real Madridille rangaistuspotkukilpailun jälkeen. FA Cupin finaalissa vastaan asettuu ensi kuussa joko Manchester United tai Coventry.

Guardiolan mielestä 66 tunnin palautumisaika ennen Chelsea-ottelua oli liian lyhyt keskiviikon maratonpelin jälkeen.

– Oli kohtuutonta pelata tänään. Sitä ei voi hyväksyä. Se ei ollut normaalia. Pelaajien terveyden vuoksi. 120 minuuttia ei ollut normaalia, Guardiola vaahtosi ottelun jälkeen BBC:n haastattelussa.

– En ymmärrä, miten me selvisimme tänään. Mikään ei tule muuttumaan. Ei mikään. Miksi tänään, eikä huomenna kun Chelsea, Man United ja Coventry eivät pelanneet keskellä viikkoa. Kertokaa minulle miksi? Tässä on pelaajien terveys kyseessä.

– Nämä pelaajat ovat legendoja. En ymmärrä, miten se selviytyvät. Me rakastamme pelata jalkapalloa, mutta tämä on pelaajien terveydelle liikaa.

BBC Sport

@BBCSport
Pep Guardiola was not happy that Manchester City had to play the FA Cup semi-final on Saturday after facing Real Madrid on Wednesday.

#BBCFootball #FACup

LUE MYÖS!