Darwin Núñez pelaa toista kauttaan Liverpoolissa.

Núñez, 24, on viimeistellyt kuluvalla kaudella 50 otteluun 18 maalia. Valioliigassa täysosumia on syntynyt 11 kappaletta. 

Núñez on saanut toistuvasti kritiikkiä etenkin viimeistelystään. Kritiikkiä satoi myös keskiviikkoisen Everton-tappion jälkeen. Uruguaylaiskärjellä oli muutama maukas maalipaikka, mutta viimeiset ratkaisut jättivät toivomisen varaa.

Jamie Carragher otti kantaa Núñezin tilanteeseen. Liverpool-legendan mukaan joukkue tarvitsee laadukkaan maalintekijän, joka onnistuu maalinteossa myös kauden tärkeimmissä otteluissa.

– Núñez on ollut Liverpoolissa kahden kauden ajan. Olen itsekin syyllistynyt siihen, että haluan hänen pelaavan mahdollisimman hyvin, koska hänessä on niin paljon asioita, joista pidän. Núñez juoksee ahkerasti, aiheuttaa ongelmia vastustajan puolustukselle ja tekee joskus oudon maalin.

– Liverpool taistelee kuitenkin mestaruudesta ja tarvitset hyökkääjän, joka onnistuu maalinteossa Old Traffordilla, Goodison Parkilla, europeleissä Atalantan vieraana… Täällä ei ole aikaa hukattavaksi. Kyse ei ole enää loka- tai marraskuusta. Nyt puhutaan mestaruustaistelusta, Carragher muistutti Sky Sportsille.

Carragherin mukaan Núñez ei ole tarpeeksi hyvä pelaaja Liverpoolille, jos seura meinaa taistella tärkeimmistä pokaaleista.

– Yleensä puhumme siitä, että ensimmäisellä kaudella pelaajalle annetaan aikaa sopeutumiseen ja sarjan nopeuteen. Alkukaudella näytti jo siltä, että Núñez on kehittynyt, mutta sittemmin se ei ollutkaan niin. En usko Núñezin enää kehittyvän massiivisesti. Hän on juuri sellainen pelaaja kuin olemme nähneet viimeisen kahden vuoden aikana. Mielestäni Núñez ei ole tarpeeksi hyvä, jotta joukkue voisi voittaa suurimmat pokaalit, joten seuran on tehtävä kesällä suuri päätös.

LUE MYÖS