Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hänen ryhmänsä on yksi Valioliigan viihdyttävimmistä joukkueista tällä hetkellä.

Unitedin sarjapeleissä on viime aikoina todella sattunut ja tapahtunut. Kahdeksassa edellisessä ottelussa on tullut yhteensä 31 maalia, mutta manchesterilaiset ovat voittaneet niistä vain kaksi.

Lisäksi Manchester United on kahdessa edellisessä FA Cupin ottelussaan mennyt jatkoajalle tai pidemmälle. Se voitti Liverpoolin puolivälierässä 4-3 ja välierässä se kaatoi Coventryn rangaistuspotkukilpailussa, johon edettiin 3-3-tilanteesta.

Launtaina ten Hagin miehistö pelasi Valioliigassa 1-1-tasapelin isännöidessään sarjanousija Burnleyä Old Traffordilla. United meni 79. minuutilla johtoon Antonyn osumalla, mutta Zeki Amdouni toi vieraat 87. minuutilla tasoihin André Onanan aiheuttamasta pilkusta.

Jokainen joukkue antaa mahdollisuuksia [vastustajalle]. Mutta kun se on meistä kiinni, se on outoa. Loimme myös paljon paikkoja, kommentoi ten Hag BBC:lle.

– Olemme tällä hetkellä yksi liigan dynaamisimmista ja viihdyttävimmistä joukkueista. Luomme paljon mahdollisuuksia pelaamalla hyvää jalkapalloa.

– Pelin hallinnan menettäminen oli tarpeetonta. Korjasimme sen tauolla ja toinen puoliaika oli paljon parempi, sanoi ten Hag Burnley-pelistä.

Manchester United on Valioliigassa kuudentena, 13 pistettä perässä neljännen sijan Aston Villaa, kun muutama kierros on jäljellä.

Ten Hag myönsi, että Eurooppa-liiga on todennäköisempi tavoite Unitedile tässä vaiheessa.

– Se on tosiasia. Ei ole helppoa päästä neljänneksi, kun on niin kaukana takana. Meidän piti voittaa.

– Viime viikkoina olemme päässeet voittoasemiin ja sitten antaneet ne pois. Ero on liian suuri tässä vaiheessa kautta.