Julen Lopeteguin on määrä siirtyä tuota pikaa West Hamin uudeksi päävalmentajaksi.

Muun muassa Guardianin ja Fabrizio Romanon saamien tietojen mukaan osapuolet ovat päässeet yhteisymmärrykseen sopimuksesta. Lopetegui korvaa seuran jättävän David Moyesin.

Lopetegui on herättänyt kevään mittaan kiinnostusta myös muualla. 

Lopetegui neuvotteli AC Milanin kanssa sopimuksesta. Lopetegui tiettävästi asetti AC Milanin ykkösvaihtoehdokseen, mutta seuran kannattajat asettuivat vahvasti luotsin pestaamista vastaan. AC Milanin seurajohto kuunteli kannattajiaan ja lopetti sopimusneuvottelut.

Myös Bayern München ehti tiedustella Lopeteguin tilannetta. Bayern on etsinyt jo pitkään uutta päävalmentajaa, mutta valmentajaehdokkaat ovat toistuvasti kieltäytyneet Bayernin tarjouksista.

Relevon saamien tietojen mukaan Lopetegui ei ollut järin kiinnostunut muun muassa Bayern-pestistä, sillä hän halusi jatkaa uraansa Valioliigassa hinnalla millä hyvänsä. 

Lopetegui kokee Valioliigan maailman parhaaksi sarjaksi ja hän on hyvin vaikuttunut etenkin pelaajien tasosta, pelin rytmistä ja laadusta sekä kannattajista. Lopetegui erosi Wolverhamptonin päävalmentajan paikalta juuri ennen kuluvan kauden käynnistymistä, mutta jäi asumaan Englantiin odottaen uutta pestiä Valioliigasta.

LUE MYÖS