Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag kielsi kolmea mediaa esittämästä kysymyksiä perjantain lehdistötilaisuudessaan, kertoo BBC.

Hollantilaisluotsi ei ottanut vastaan kysymyksiä Sunilta, Mirrorilta tai Manchester Evening Newsiltä.

Heidän toimittajansa olivat paikalla lehdistötilaisuudessa, mutta heille oli ilmoitettu etukäteen, ettei heitä kutsuttaisi kysymään kysymyksiä.

Unitedia ja ten Hagia kritisoitiin laajalti – eri medioiden ja kannattajien toimesta – sen jälkeen, kun he voittivat sunnuntaina Coventryn FA Cupin välierässä.

Manchesterilaiset hukkasivat 3-0-johtonsa Mestaruussarjan joukkuetta vastaan, mutta voittivat pelin rangaistuspotkukilpailussa.

Ten Hag oli pelin jälkeen tyytymätön siihen, miten lehdistö oli käsitellyt Unitedin hikistä voittoa.

– Teidän reaktionne olivat noloja. Jalkapallossa on kyse tuloksista. Pääsimme finaaliin ja ansaitsimme sen, ei vain tämän pelin, vaan myös muiden pelien osalta.

– Menetimme pelin hallinnan 20 minuutiksi ja olimme lopussa hyvin onnekkaita, mutta pääsimme finaaliin. Se on valtava saavutus. Kaksi finaalia kahdessa vuodessa, se on upeaa.

– Minulle managerina neljä cup-finaalia neljässä vuodessa. [Median] kommentit olivat häpeällisiä.

Aiemmin tällä kaudella Manchester United esti neljän eri median toimittajia pääsemästä lehdistötilaisuuteen, koska seuran mukaan sille ei ollut annettu oikeutta vastata siitä kirjoitettuihin ”negatiivisiin” juttuihin.

United pelaa seuraavan ottelunsa tänään, lauantaina, kun se isännöi Burnleyä Valioliigassa kello 17.00 alkavassa ottelussa.

Sky Sports News

@SkySportsNews
🗣️ "You were embarrassing!"

Erik ten Hag labels the comments about his side's performance against Coventry a 'disgrace' and believes reaching the FA Cup final again should be seen as a huge achievement 🔻

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!