Englantilainen jalkapalloasiantuntija Richard Keys uskoo, ettei Arne Slot ole oikea mies astumaan Liverpoolin jättävän Jürgen Kloppin saappaisiin.

Liverpool on päässyt Feyenoordin kanssa sopuun hollantilaisluotsin hankinnasta, ja henkilökohtaiset ehdot osapuolten välillä sovitaan lähiaikoina.

Toisin kuin monet muut, Keys ei kuitenkaan ole vakuuttunut Liverpoolin todennäköisestä nimityksestä, verraten Slotia Manchester Unitedissa kamppailevaan Erik ten Hagiin.

– Yritän asettua tässä Liverpool-fanien asemaan. Olenko innoissani? En. Olenko yllättynyt? Olen. Jos olen rehellinen, olen tosissani häkeltynyt, Keys saneli BeIN Sportille.

– En osaa nimetä yhtäkään hollantilaista manageria, joka olisi tähän mennessä menestynyt liigassamme. On ollut yksi tai kaksi, kuten [Guus] Hiddink tai [Louis] van Gaal ja Ruud Gullit, jotka ovat menestyneet Valioliigassa rajoitetusti, mutta kukaan ei ole menestynyt pitkään.

– Mielestäni hän on Erik ten Hag valepuvussa.

Olipa Liverpoolin uusi nimitys kuka tahansa, on seuran vaikea löytää itselleen Kloppia parempaa manageria.

Saksalaisluotsi on tuonut valtavasti menestystä Merseysidelle sen jälkeen, kun hän siirtyi Anfieldille vuonna 2015. Klopp jättää Liverpoolin tänä kesänä voitettuaan seuran kanssa muun muassa Valioliigan mestaruuden, Mestarien liigan, FA Cupin sekä kaksi Englannin Liigacupia.