Chelsea voitti Tottenhamin torstai-iltana Valioliigassa 2-0. Chelsean Jimi Tauriainen, 20, debytoi Valioliigassa päästyään lisäajalla kentälle.

Torstaisesta voitosta huolimatta Chelsea pelaa vaikeaa kautta. Chelsea on sarjataulukossa kahdeksantena ja jää ulos ensi kauden Mestarien liigasta.

Chelsean päävalmentaja Mauricio Pochettino on saanut kritiikkiä työstään läpi kauden. Pochettinon sopimus kattaa vielä ensi kauden.

Italialaismedian mukaan Chelsea on kiinnostunut palkkaamaan Antonio Conten päävalmentajakseen kuluvan kauden jälkeen.

Pochettino kertoi Tottenham-voiton jälkeen, ettei tiedä, valmentaako Chelseaa vielä ensi kaudellakin. Se ei riipu hänestä, vaan seurajohdosta.

– Tulevaisuuteni ei riipu minusta. Kaikki seurajohdon jäsenet ja valmentajat tarvitsevat aikaa saadakseen ideansa ja filosofiansa toimimaan. Kyse ei ole minun päätöksestäni. En tiedä, tuomitsevatko seuran omistajat minua parhaillaan. En päätä sitä, olenko täällä vielä ensi kaudella vai en. Jos haluamme yltää siihen, mitä Chelsea on saavuttanut historiassaan, vaatii se todella paljon työtä. Katsotaan, saamme aikaa rakentaa tätä projektia.

LUE MYÖS