Newcastlen päävalmentaja Eddie Howe odottaa, että hyökkääjä Alexander Isak ja keskikenttäpelaaja Bruno Guimarães jäävät seuraan.

Isak, 24, on Harakoiden seurahistorian kallein hankinta siirryttyään seuraan kesällä 2022 Real Sociedadista 70 miljoonalla eurolla. Guimarães, 26, taas saapui seuraan puoli vuotta aiemmin Lyonista 42 miljoonalla eurolla.

Lehtitietojen mukaan kumpikin on herättänyt otteillaan kiinnostusta suurseuroissa. Isak on myös ehdolla Valioliigan kauden parhaaksi pelaajaksi.

Newcastlen toimitusjohtaja Darren Eales arveli aiemmin tänä vuonna, että seura voi joutua myymään joitain tähtipelaajiaan, jotta se ei olisi vaarassa rikkoa Valioliigan taloussääntöjä.

Howen mukaan Isak ja Guimarães ovat kuitenkin hänen ensi kauden suunnitelmissaan.

– Suunnittelen, että he ovat täällä. Kyllä, kaikki suunnitelmani sisältävät sen, että he jatkavat täällä, sanoi Howe BBC:n mukaan.

– Haluamme rakentaa joukkueen, todella menestyvän joukkueen, ja siksi emme halua myydä parhaita pelaajiamme.

– Mutta tietysti taloussäännöt ovat olemassa ja meidän on noudatettava niitä, kuten kaikkien muidenkin.

Fabrizio Romano

@FabrizioRomano
🚨⚪️⚫️ Eddie Howe on Isak and Bruno Guimarães future: “I'm planning for them to be here. All my planning is with them in the squad”.

“We don't want to sell our best players. It’s key for us, it will knock us back some considerable distance because we would have to start again”.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!