Manchester Unitedin manageri Erik ten Hag sanoo, että hän ei pelkää saavansa potkuja.

United pelaa kuun lopussa FA Cupin finaalissa Manchester Cityä vastaan, mutta ten Hagin miehistöllä on vaikea kausi meneillään.

Europeleistä tuli lähtö jo Mestarien liigan lohkovaiheessa, liigacup tyssäsi neljännelle kierrokselle ja Valioliigassa joukkue on vasta kahdeksantena

Louis van Gaal sai keväällä 2016 kenkää, vaikka hän voitti FA Cupin Manchester Unitedin peräsimessä. Ten Hag uskoo, että seurajohto näkee ison kuvan ja ymmärtää, millaisia haasteita hänellä on tällä kaudella ollut.

– Uskon, että heillä on maalaisjärkeä, sanoi hollantilaisluotsi BBC:n mukaan.

– He näkevät, että kun meillä on 32 erilaista takalinjaa, menetämme kahdeksan keskuspuolustajaa, käytämme 13 eri paria toppareina, meillä ei ole vasenta puolustajaa, kun meillä on niin paljon loukkaantumisia – se vaikuttaa negatiivisesti tuloksiin.

Ten Hag sanoi, että hän ei ole tyytyväinen tämän kauden tuloksiin, mutta hän korosti, että loukkaantumisten takia odotusten on oltava ”realistisia”.

Hollantilaisluotsi sanoi, että hän ei tarvitse julkista luottamusääntä seurajohdolta, vaikka hänen tulevaisuutensa on jatkuvasti otsikoissa.

– En välitä siitä, tekevätkö he niin vai eivät, vaan pyrin parantamaan ja kehittämään joukkuettani. Se on minun tehtäväni täällä.

LUE MYÖS!