Brentford on päättänyt olla toistaiseksi käyttämättä hyökkääjä Neal Maupayn osto-optiota.

Maupay, 27, pelasi Brentfordissa ensimmäisen kerran jo vuosina 2017-2019 ja palasi seuraan täksi kaudeksi lainalle Evertonista.

Ranskalaiskärki on kuluvalla sesongilla pelannut 30 ottelua tehden niissä kahdeksan maalia ja syöttäen kolme. Brentfordin urheilujohtaja Phil Giles sanoo, että optio on yhä voimassa, mutta seura ei tällä hetkellä aikeissa käyttää sitä.

– Neal on antanut merkittävän panoksen Brentfordille molemmilla kerroilla täällä. Hän on täysin perustellut päätöksen tuoda hänet takaisin lainalle, sillä hän on tehnyt tärkeitä maaleja ja ollut tärkeä osa joukkuetta, sanoi Giles Athleticin mukaan.

– Brentfordilla on edelleen mahdollisuus tuoda Neal pysyvästi takaisin, jos haluamme, mutta olemme selittäneet, että lykkäämme tätä päätöstä toistaiseksi, koska olemme jo hankkineet Igor Thiagon Club Bruggesta.

Brassihyökkääjä Thiago, 22, on siirtymässä Brentfordiin kesällä 33 miljoonalla eurolla. Hän on iskenyt tällä kaudella 55 otteluun 29 maalia.

Neal Maupay

@nealmaupay_
Brentford. What can I say. A pleasure to have been here a second time. Much love and see you all this afternoon at the Gtech ❤️🐝

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!