Kevin De Bruynen hankala vuosi päättyi suureen juhlaan. Manchester Cityn keskikentän supertähti oli koko kauden ensimmäisen puoliskon sivussa ja palasi keväällä auttamaan joukkueensa neljänteen peräkkäiseen Valioliigan mestaruuteen.

City varmisti tittelinsä sunnuntain päätöskierroksella 3-1-voitolla kotona West Hamia vastaan. Mestaruus oli myös De Bruynen, 32, uran kuudes seurassa.

Avauskierroksella Burnleya vastaan loukkaantunut De Bruyne joutui seuraamaan syyskauden kokonaan sivusta Cityn otteita. Tammikuussa palannut belgialainen oli keväällä avainroolissa Manchesterin Sinisten mestaruusjahdissa tehden 18 otteluun neljä maalia ja 10 maalisyöttöä.

Kaikkien vaikeuksien jälkeen tämän päivän mestaruus maistuu De Bruynelle entistä paremmin.

– Tämä mestaruus tuntuu itselleni kaikkein erityisimmältä, koska minulla on ollut vaikea vuosi ja olin kuusi kuukautta sivussa. Sitten pystyin palaamaan tällä tavalla. Auttamaan joukkuetta voittamaan ja pelaamaan hyvällä tasolla. Tämä mestaruus on minulle henkilökohtaisesti erityinen, De Bruyne kertoi Sky Sportsille.

De Bruynella ja Cityllä ensi viikolla vielä mahdollisuus toiseen pokaaliin. City kohtaa lauantaina 25. päivä toukokuuta FA Cupin finaalissa derbyssä Manchester Unitedin.

LUE MYÖS!