Harry Kane siirtyi viime kesänä Tottenhamista Bayern Müncheniin.

Bayern maksoi huippuhyökkääjästä yli sata miljoonaa euroa Tottenhamille. 

Kane on ollut rahan väärti, sillä englantilaiskärki on pelannut henkilökohtaisella tasolla loistavan kauden uudessa joukkueessaan. Kaikki kilpailut mukaan luettuna 45 otteluun on syntynyt 44 maalia ja 12 maalisyöttöä.

Kane ei ole voittanut urallaan ainuttakaan pokaalia ja lähti metsästämään menestystä Saksasta. Maaleista huolimatta sitä ei ole kuitenkaan tullut, sillä Bayern pelaa ensimmäisen pokaalittoman kautensa 12 vuoteen. 

Bayer Leverkusen voitti ylivoimaisesti Bundesliigan mestaruuden. Bayern putosi Mestarien liigassa Real Madridille ja Saksan cupissa kolmannen sarjatason Saarbrückenille.

L’Équipe haastatteli Gareth Southgatea, joka otti kantaa Kanen Bayern-kauteen.

– Mielestäni Kanen ei pidä olla yhtään sen motivoituneempi kuin hän jo valmiiksi on. Luonnollisesti Kane on hyvin pettynyt, mutta uusi kokemus on ollut hänelle todella positiivinen. Tänä päivänä hän pelaa suuressa seurassa, jossa on voitettava viikosta toiseen ja silloin, kun niin ei tapahdu, on se tragedia. Tuollaisiin odotusarvoihin on totuttava, sillä kohtaamme samanlaisia maajoukkueessa.

LUE MYÖS