Arsenalin maalivahti Aaron Ramsdale varasti huomion Valioliigan nousukarsintojen finaalissa. Englannin maajoukkuepelaaja nähtiin Wembleyllä Southamptonin kannattajien katsomo-osassa ikonisessa naamiaisasussa.

Southampton voitti karsintafinaalissa Leedsin ja palaa Valioliigaan vuoden tauon jälkeen.

Ramsdale oli pukeutunut J.K Rowlingin luomasta maailmankuulusta Harry Potter -kirjasarjasta ja elokuvista tutuksi jättiläiseksi Rubeus Hagridiksi. Maalivahti naamioitui kannattajien sekaan mustaan peruukkiin ja partaan verhoutuneena.

Ramsdale tunnistettiin naamiaisasustaan huolimatta katsomossa. Arsenal-torjuja oli tullut The Sunin mukaan todennäköisesti seuraamaan Southamptonia edustavaa entistä pelikaveriaan Bournemouthista David Brooksia.

Harry Potter -kirjoja julkaistiin vuosina 1997-2007 seitsemän osaa. Kirjasarjaan pohjautuvia elokuvia tehtiin kahdeksan, joista viimeisen ensi-ilta oli vuonna 2011.

MyFootballCoach

@MyFootballCoach
#arsenal Aaron Ramsdale in fancy dress in the Southampton end today

ESPN UK

@ESPNUK
Aaron Ramsdale dressing up as Hagrid to watch the Championship playoff final was not on our bingo card for this weekend 😅

LUE MYÖS!