Brentfordin hyökkääjä Bryan Mbeumo on vihjannut lähtöhaluistaan sanomalla, että hän haluaa pelata ”suurimmissa kilpailuissa parhaiden seurojen kanssa”.

Mbeumolla, 24, on kaksi vuotta jäljellä sopimuksessaan, joka sisältää seuran jatko-option yhdestä lisäkaudesta.

Kamerunin maajoukkuehyökkääjä on edustanut Brentfordia viisi vuotta ja tehtaillut 200 peliin yhteensä 50 osumaa. Mbeumo ei ole kuitenkaan ikinä päässyt pelaamaan europeleissä tai erityisen korkeista sijoista.

– Olen viettänyt viisi kautta Brentfordissa, seurassa, joka on auttanut minua kasvamaan ja kääntämään kurssin. Mutta kyllä, haluan pelata suurimmissa kilpailuissa, parhaissa seuroissa, kommentoi Mbeumo L’Équipelle.

– On jännittävää nähdä, että jotkut suuret joukkueet ovat kiinnostuneita minusta. Saa nähdä [mitä tapahtuu].

Athleticin mukaan on epätodennäköistä, että Brentford päästäisi Mbeumon ja toisen tähtihyökkääjänsä Ivan Toneyn lähtemään samassa siirtoikkunassa. Myös Toney, 28, on puhunut avoimesti haaveistaan, ja hänen sopimustaan on enää vuosi jäljellä.

Linkki twiittiin.

LUE MYÖS!