Leicester etsii uutta päävalmentajaa.

Leicesterin takaisin Valioliigaan nostanut Enzo Maresca siirtyi hiljattain Chelsean peräsimeen. Chelsea maksoi Marescasta tiettävästi Leicesterille noin 12 miljoonan euron korvauksen.

Athleticin saamien tietojen mukaan Leicesterin on määrä valita uusi valmentajansa tuota pikaa. Leicester on kiinnostunut muun muassa Graham Potterista ja Carlos Corberánista.

Leicester on yrittänyt aiemminkin palkata Potterin päävalmentajakseen, mutta englantilaisluotsi on kieltäytynyt mahdollisuudesta ainakin kahdesti. Leicester luottaa siihen, että Potter haluaa palata Valioliigaan. Potter ei ole toistaiseksi ilmoittanut Leicesterille, onko hän halukas siirtymään seuran peräsimeen.

Potter on ollut työttömänä reilun vuoden ajan saatuaan potkut Chelseasta huhtikuussa 2023.

Corberán valmentaa Mestaruussarjassa pelaavaa West Bromia. Corberán johdatti West Bromin nousukarsintoihin päättyneellä kaudella. Corberánin sopimus seuran kanssa päättyy kesällä 2027, joten Leicesterin pitäisi maksaa korvaus West Bromille. Leicester pitää Corberánia laadukkaana vaihtoehtona jatkamaan Marescan aloittamaa projektia.

LUE MYÖS