Valioliiga-legenda Roy Keane uskoo, että Liverpoolin Trent Alexander-Arnoldin ei tulisi pelata Englannin keskikentällä EM-kisoissa.

Alexander-Arnold, 25, on tullut urallaan tunnetuksi laitapuolustajana, mutta häntä on viime aikoina käytetty keskikentällä niin seura- kuin maajoukkueessa.

Englannin päävalmentaja Gareth Southgate on antanut ymmärtää, että Alexander-Arnold saattaa aloittaa keskikentällä sunnuntain EM-avauksessa Serbiaa vastaan.

Keane arvelee, että Alexander-Arnold pärjää kyseisessä roolissa pienempiä maita vastaan, mutta huippujoukkueita vastaan hän on pulassa.

– Kyse on oikean tasapainon löytämisestä joukkueelle. Heillä on joitain loistavia yksilöitä. Neljä tai viisi pelaajaa, jotka voisivat kävellä minkä tahansa joukkueen avauskentälliseen tässä turnauksessa, kommentoi Keane ITV:llä.

– Englannilla on pelaajia, jotka voivat voittaa pelejä, mutta heidän ongelmansa on puolustaminen oikeasti parempia joukkueita vastaan.

– Uskon, että he pärjäävät lohkovaiheessa. Uskon, että Trent pärjää siinä roolissa noissa peleissä, mutta oikeita huippujoukkueita vastaan hän on pulassa. Uskon, että hänet tuhotaan, jos hän pelaa keskikentällä jotain huippujoukkuetta vastaan.

LUE MYÖS