Erik ten Hag valmentaa ensi kaudellakin Manchester Unitedia.

Manchester United ilmoitti hiljattain päätöksestä valmentajalleen. Ten Hagin sopimus kattaa vielä ensi kauden, mutta seura katsasti markkinoita ja keskusteli useiden valmentajien kanssa. 

Ten Hag kertoi sunnuntaina hollantilaismedialle tietävänsä Manchester Unitedin keskustelleen ainakin Thomas Tuchelin kanssa.

Gary Neville kertoi mielipiteensä Manchester Unitedin ratkaisusta Sky Sportsin haastattelussa.

– Ei ole ideaalia, että joudut odottamaan seuran päätöstä kahden ja puolen viikon ajan kauden jälkeen. Manchester United flirttaili varsin avoimesti muiden valmentajien suuntaan. Mielestäni seuralla oli kuitenkin oikeus katsastaa markkinoita, koska ten Hagin kausi Valioliigassa oli niin heikko. Kuten tiedämme, on valmentajamarkkinat olleet vaikeita monille Euroopan huippuseuroille.

Neville on tyytyväinen jatkuvuuteen, mutta muistuttaa, ettei ten Hag voinut pitää työpaikkansa säilyttämistä itsestäänselvyytenä.

– Olen tyytyväinen, että seura päätti pitää ten Hagin ja siten luottaa jatkuvuuteen ensi kautta silmällä pitäen. Mielestäni seura teki oikean ratkaisun, mutta heillä oli oikeus katsoa muitakin vaihtoehtoja. Ten Hag tietää seuran tutkineen muita vaihtoehtoja, eikä se ole ideaalia. Ten Hagin on kuitenkin hyväksyttävä, että jos sijoitut kahdeksanneksi Valioliigassa, voit hyvinkin menettää työpaikkasi.

LUE MYÖS