Erik ten Hag paljastaa Manchester Unitedin häirinneen hänen lomamatkaansa ilmoittaessaan hyvistä uutisista. Unitedin seurajohto saapui paikan päälle Ibizalle kertomaan hollantilaisen saavan pitää työpaikkansa seuran päävalmentajana.

United sijoittui viime kaudella Valioliigassa vasta kahdeksanneksi. Sijoitus oli seuran historian heikoin kauden 1989-1990 13. sijan jälkeen.

Surkean kauden myötä ten Hagin tulevaisuutta puntaroitiin pitkään. Seuran uusi osaomistaja INEOS-pomo Sir Jim Ratcliffe suoritti seuran sisäisen tutkinnan hollantilaisen pätevyydestä jatkamaan roolissaan.

– Seurajohto tuli luokseni, kun olin lomalla Ibizalla. He saapuivat yhtäkkiä ovelleni ja kertoivat haluavansa jatkaa yhteistyötä kanssani, ten Hag kertoi hollantilaismedia NOS:lle.

– Kuten minkä tahansa organisaation kanssa, aina on viisasta tarkastella. Jalkapallo on uutta uudelle omistajalle. Hän on ottanut aikansa. He neuvottelivat Thomas Tuchelin kanssa, mutta tulivat tulokseen, että heillä on jo paras valmentaja.

Ten Hag siirtyi Man Unitedin peräsimeen Ajaxista kesällä 2022. Hollantilainen on johdattanut kahden kauden aikana seuran FA Cupin ja Liigacupin voittoihin.

LUE MYÖS!