Arne Slot on kovan paikan edessä.

Liverpool palkkasi Slotin uudeksi päävalmentajakseen, kun Jürgen Klopp jätti seuran päättyneen kauden jälkeen. Klopp on yksi Liverpoolin seurahistorian parhaimmista valmentajista, joten saappaiden täyttäminen ei ole yksinkertaista.

Feyenoordia menestyksekkäästi valmentanut Slot käväisi Liverpoolin haastattelussa ja tiedostaa, että suhteen luominen kannattajiin ja seuran työntekijöihin on todella tärkeää.

– Se on haaste, koska olen varma, että kaikki seurassa työskentelevät ihmiset edelleen rakastavat Kloppia. Meidän on löydettävä joku tapa, jolla ihmiset tottuvat minuun ja uusiin henkilöihin seurassa. Meidän on pidettävä samanlainen energia tässä seurassa ja etenkin Anfieldilla, koska juuri siitä on kyse. Meidän on kyettävä esiintymään tarpeeksi hyvin peleissä. Peleissä hyvin esiintyminen tarkoittaa sitä, että tiedämme, miten haluamme pelata. Joukkueessa ja seurassa on oltava hyvä energia.

– Klopp jätti seuran ja joukkueen todella hyvään asemaan. Meillä on todella paljon laatua ja mielestäni joukkue pelasi vaikuttavaa jalkapalloa viime kaudella. Lähdemme rakentamaan siitä.

Slot toi mukanaan Feyenoordista apuvalmentajansa Sipke Hulshoffin ja valmennustiimiinsä kuuluvan Ruben Peetersin.

– Tietenkin haluan ottaa joitain ihmisiä mukaani, sillä he tuntevat minut ja pelitapani. He voivat auttaa muita ymmärtämään paremmin pelitapaani.

LUE MYÖS