Athletic: Englannin huippupuolustaja uhkaa vaihtaa kansalaisuutta – Gareth Southgate kovan päätöksen edessä

© Kuva: Getty Images

Manchester Unitedin tähtipuolustaja Aaron Wan-Bissaka on valmis vaihtamaan kansalaisuuttaan, jos Gareth Southgate ei huoli häntä pian Englannin maajoukkueeseen.

Wan-Bissaka teki läpimurtonsa Valioliiga-kentillä Crystal Palacen alakerrassa, jonka jälkeen Manchester United osti hänet peräti 55 miljoonalla eurolla itselleen kesällä 2019.

23-vuotias on jatkanut huippusuorituksiaan Old Traffordilla ja vakiinnuttanut paikkansa yhtenä maan parhaana oikean puolen laitapuolustajana. Southgate ei kuitenkaan ole antanut Wan-Bissakalle vielä debyyttiään Englannin A-maajoukkueessa.

Man United -puolustaja sai ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan kutsunsa Englannin A-maajoukkueeseen elokuussa 2019, mutta joutui jättäytymään pois loukkaantumisen vuoksi.

Artikkeli jatkuu kuvan jälkeen.

Wan-Bissaka on takonut tällä kaudella kaksi maalia ja kaksi maalisyöttöä 25 valioliigaotteluun. Kuva: Getty Images

Hän on täten pysynyt nokkimisjärjestyksessä Liverpoolin Trent Alexander-Arnoldin, Chelsean Reece Jamesin ja Manchester Cityn Kyle Walkerin takana. Kilpailua riittää, sillä Atlético Madridin Kieran Trippier pystyy pelaamaan myös kummallakin puolella kenttää.

The Athleticin saamien tietojen mukaan Wan-Bissaka onkin nyt valmis antamaan Englannille rukkaset, jos häntä ei valita maaliskuun MM-karsintapeleihin San Marinoa, Albaniaa ja Puolaa vastaan.

Wan-Bissakalla on myös Kongon demokraattisen tasavallan kansalaisuus, ja koska hän ei ole pelannut vielä kertaakaan Englannin ykkösmiehistössä, voi hän yhä päättää edustaa Kongoa A-maajoukkuetasolla.

Wan-Bissaka on pelannut Kongon alle 20-vuotiaiden maajoukkueessa yhden ottelun vuonna 2015. Sen jälkeen hän on esiintynyt viidesti Englannin juniorimaajoukkueissa.


David Hasselhoff tarjoaa 20 ilmaiskierrosta

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Wheelz-kasinolle.
  • Kun ilmainen pelitili on rekisteröity, tilillesi ilmestyy 20 ilmaiskierrosta ilman omaa talletusta!
  • Tallettajat saavat lisäksi 300€ bonuksen + 100 ilmaiskierrosta lisää.