Jürgen Kloppilta upea ele – kutsui kulttihyökkääjän mestaruusjuhliin

© Kuva: Getty Images

Wycombe Wanderers kukisti maanantaina Oxford Unitedin Ykkösliigan nousufinaalissa ja ensimmäistä kertaa seuran historiassa se nousi Mestaruussarjaan.

Wycomben kulttipelaaja, voimahyökkääjä Adebayo Akinfenwa on kova Liverpoolin fani. Nousujuhlien aikana hyökkääjä sai mieluisan yllätyksen, kun Liverpoolin manageri Jürgen Klopp lähetti videotervehdyksen onnitellakseen Akinfenwaa.

Tiistaina Klopp pisti vielä paremmaksi, sillä hän kutsui Akinfenwan myös Liverpoolin mestaruusjuhliin ja paraatiin, sitten kuin niiden aika on.

Akinfenwa, 38, on todennäköisesti maailman vahvin jalkapalloilija, jonka ruumiinrakenne ei ole tyypillinen lajiin. Hän antoi tunteikkaan haastattelun voittoisan ottelun jälkeen Sky Sportsille. Videolla Akinfenwa pyytää haastattelijaa toistamaan useaan otteeseen, mitä Wycombe oli juuri saavuttanut.

Akinfenwa kertoi haastattelussa tulleensa usein torjutuksi, mutta löytäneensä vihdoin seuran, joka on hyväksynyt hänet ja uskonut häneen. Neljä vuotta sitten hän mietti, että onko ura ohi. Hän muistutti lopuksi, että kenenkään muun mielipiteellä ei ole väliä, kunhan vain uskoo itseensä.

Lähde: Goal